Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 10% Mer Lycklig | Förebygg stress, ångest och sjukdomar
Isbn: 978-91-8993-110-7
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: mars 2024
Uppläsare: A.I. Mattias
Length: 35 minuter

Ljudbok

10% Mer Lycklig | Förebygg stress, ångest och sjukdomar

av

10% Mer Lycklig | Förebygg stress, ångest och sjukdomar

Detta är en oberoende och fristående sammanfattning av miljonsäljaren, 10% Happier, av Dan Harris. 

Denna prisbelönta #1 New York Times bestseller har förändrat vårt sätt att se på meditation. Efter att ha genomlidit en nationellt TV-sänd panikattack på "Good Morning America" visste författaren Dan Harris att han var tvungen att göra vissa förändringar. 

Så småningom insåg Harris att källan till hans problem var just det han alltid trodde var hans största tillgång: den oupphörliga, omättliga rösten i hans huvud. Vi har alla en inre berättare. Det är den som får oss att tappa humöret i onödan, kontrollera vår e-post tvångsmässigt, äta när vi inte är hungriga och fixera oss vid det förflutna och framtiden, på bekostnad av nuet. De flesta av oss tror att vi har fastnat för den här rösten - att det inte finns något vi kan göra för att tygla den - men Harris snubblade över ett effektivt sätt att göra just det.

Har du fastnat i en oändlig rutin? Känns det som om ditt liv faller sönder i slow motion och du kan inte göra något för att kontrollera det? I så fall är du inte ensam.

Många av oss känner oss fångade i vår nuvarande situation och känner att vi aldrig kommer att kunna höja oss igen. Lyckligtvis finns det en bok som tar upp denna känsla och hjälper oss att förstå hur vi kan bli av med den.

"10% Happier" av Dan Harris ger oss tips om mindfulness och hjälper oss att ta kontroll över våra liv. Oavsett hur olycklig du känner dig kan Harris hjälpa dig att ta tag i det genom 10%.

Meditation kommer med en lång lista med dokumenterade förmåner:

Lindrar ångest
Sänker smärtnivåerna
Sänker blodtrycket
Hjälper mot sömnproblem
Sänker hjärtfrekvensen i vila
Förbättrar kreativiteten
Ökar självkännedomen

Det finns hundratals studier som kopplar meditation till en rad olika fördelar. Meditation kan således förbättra ditt liv fysiskt, mentalt och känslomässigt, från att bota kroniska sjukdomar till att underlätta den mentala hälsan.

Om du vill uppleva dessa fördelar bör du börja precis som Dan Harris gjorde. 

Boken anses nu vara en klassiker om kraften i meditation, en introduktion som kan konvertera även den mest hårda skeptiker.

Med över 10 miljoner sålda exemplar är "10% Happier" den bästa guiden och introduktionen till meditation.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone