Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En PR-konsults bekännelser
Isbn: 978-91-8988-744-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: december 2023
Uppläsare: Kristofer Kamiyasu
Length: 5 timmar 40 minuter

Ljudbok

En PR-konsults bekännelser

Dyk ned i en värld av strategisk kommunikation och PR med branschveteranen Carl-Johan Wachtmeister. Med över 40 års erfarenhet inom medierelationer, opinionsbildning, krishantering och finansiell kommunikation, ger Wachtmeister en inblick i de dynamiska och mångfacetterade aspekterna av kommunikationsvärlden.

I "En PR-konsults bekännelser" öppnar Carl-Johan upp dörren till sina mest spännande, lärorika och underhållande erfarenheter, från att bygga byråer från grunden till att arbeta för stora internationella koncerner inom verkstad och läkemedel. Hans prestigelösa och personliga berättelser fyller boken med rikedom, och han avslöjar de oumbärliga lärdomarna han samlat på sin resa.

Om du är verksam inom kommunikationsbranschen, överväger en karriär inom PR, eller bara är intresserad av ledarskap och företagsbyggande, är denna bok en ovärderlig källa till kunskap och inspiration. Lär dig hur man bygger en kommunikationsbyrå "by the book", etablerar ett starkt varumärke, och mycket mer!

Vänta inte! Ta del av Carl-Johans värdefulla insikter och gör din resa i kommunikationsvärlden framgångsrik och givande!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone