Jump to content
Cover for INGEN MER ÅNGEST: Ny unik och effektiv metod av läkaren som levde med ångest i 30 år.
Isbn: 978-91-8951-093-7
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: June 2023
Narrator: AI Voice
Length: 1 hour 51 minutes

Audiobook

INGEN MER ÅNGEST: Ny unik och effektiv metod av läkaren som levde med ångest i 30 år.

by

INGEN MER ÅNGEST: Ny unik och effektiv metod av läkaren som levde med ångest i 30 år.

Detta är en oberoende och fristående svensk sammanfattning av miljonsäljaren: Anxiety Rx: A New Prescription for Anxiety Relief from the Doctor Who Created It.

Författare till originalboken är doktor Russel Kennedy, ångestspecialist.

INNEHÅLL

Den 8 februari 2013 var jag en mycket orolig och utbränd 52-årig läkare. Den natten, när jag lämnade min klinik i mitt vanliga kroniska tillstånd av ångest, undrade jag om livet var värt att leva. Men allt ordnade sig.

Jag har hanterat ångest sedan jag var tonåring.

Jag skrev den här boken för att hjälpa andra som upplevt kronisk oro och ångest att förstå och fixa smärtan som suger livet ur dem. Jag är läkare, med ångest som specialitet, och har avancerad  utbildning i medicin, neurovetenskap och utvecklingspsykologi. Jag är dessutom certifierad yogainstruktör och meditationslärare.

I över trettio år sökte jag efter befrielse från ångest och prövade alla former av terapi, inklusive anti-depressiva mediciner. Har du också gjort extraordinära ansträngningar för att lösa ditt kroniska tvång att oroa dig, och lider du fortfarande?

Den goda nyheten är att jag har upptäckt ett helt nytt sätt att närma mig och läka ångest, hos mig själv och mina patienter. Istället för att låta din ångest kontrollera dig, kommer jag att visa dig hur du helt kontrollerar din ångest.

Det som gör den här boken annorlunda är ett obevekligt fokus på att lugna ångest vid dess verkliga källa, som jag kommer att dela med dig i detalj. Den källan finns på ett ställe som de flesta läkare och psykologer misslyckas med att utforska, och detta förbiseende är anledningen till att de positiva effekterna av de flesta ångestterapier tenderar att avta med tiden. För, låt oss vara ärliga, traditionella metoder har haft sin chans - och de fungerar helt enkelt inte på lång sikt.

Även om jag kommer att prata om mina patienters erfarenheter av ångest, såväl som mina egna, har allt på dessa sidor granskats, utforskats och tillämpats på mitt eget liv. Idéerna och metoderna är unika, nya och effektiva. Det här är mitt livsverk och den ultimata boken med effektiva lösningar för att undkomma fällan av kronisk oro och ångest. Jag vill verkligen inte att du ska lida som jag har gjort.

Människor med ångest är förvirrade och vet inte vad som händer med dem. Jag har gått från att vara ett olyckligt offer för min ångest, att aldrig veta när den skulle ta slut, till att ha ett recept, en metod, som hjälper mig varje gång ångesten dyker upp. I den här boken ska jag visa dig exakt vad som händer i ditt sinne och din kropp och vad du kan göra åt det.

Det som finns i den här boken har förändrat mitt liv till det bättre, och det kommer att göra detsamma för dig.

Om du är redo för ett helt nytt recept som hjälper dig att läka din ångest, inte bara hantera den, är det här boken för dig.

***

Originalboken finns inte översatt till svenska i sin helhet. Du kanske inte har tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken på ett annat språk? Men du vill ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet, på svenska? Vi presenterar en praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Just i denna ljudbok är sammanfattningen utökad till 1 timme 50 minuter av pedagogiska skäl. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone