Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vilse i livet
Isbn: 978-91-8973-994-9
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Fantasy & SF Humor
Tillgänglig sedan: juni 2023
Uppläsare:
Sven Nilsson
Kjell Pettersson
Length: 51 minuter

Ljudbok

Vilse i livet

Vilse i livet är en satirisk och humoristisk berättelse om virrpannorna Sune och Rune som har tröttnat på sin livssituation och bestämmer sig därför att fly från verkligheten. De ger sig ut på en annorlunda och innehållsrik bilresa som går mot Tönteberg. 

Resan börjar med att Sune tvingas göra ett meningslöst besök på Arbetsförmedlingen för att han har blivit kallad av sin handläggare. Sen går resan vidare och de kör vilse. Med kartboken "Rånarnas guide till de bästa genvägarna" kommer de snabbt på rätt väg. Men plötsligt tar bensinen slut. Eftersom de saknar reservdunk ställer det till med problem på bensinstationen som de löser på sitt speciella och unika sätt. De kör sedan vidare och Sune sätter på radion. De lyssnar på nyhetssändningen som har precis börjat. Lite senare blir de stoppade av polisen och hamnar i en jobbig diskussion. 

Väl framme i Tönteberg går de in och lyssnar på föredrag anordnat av AI (Anonyma Idioter) där de medverkande ska försöka ta reda på var våra skattepengar tar vägen. 

Efter föredraget går de ut för att hitta något att äta. Lite senare börjar presskonferensen med statsministern och Sune får möjlighet att ställa några frågor till honom.

När Sune och Rune har blivit klara med inspelningen av Vilse i livet avslöjar Sune att han har börjat skriva manus till en ny historia som handlar om virtuell släktforskning. Rune vill gärna höra. De tror att de har stängt av mikrofonen men det har de inte så du kan lyssna på det här.

Spellista
01 Introduktionssång............0.55
02 Följ med!....................2.22
03 Nu drar vi till Tönteberg....2.32
04 Du, vi måste köra förbi AF...4.38
05 Var är vi nånstans?..........9.12
06 Vi glömde reservdunken.......2.44
07 Över till nyheterna..........3.32
08 Stå på, vi kommer från höger.2.11
09 Århundradets experiment......8.21
10 Det var allt från oss........4.26
11 Är den här micken avstängd?..9.29
Total speltid...................50.39

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone