Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skamlös kroki
Isbn: 978-91-9885-106-9
Förlag: Ordlust förlag
Kategori:
Romaner Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Skamlös kroki

"Det finns inga hemligheter längre. Jag har sett honom styv och jag har studerat hans kisande blick när han trängde sig in mellan Amandas lår."

Från start märker Sanna att konstkursen inte är som andra. Omvälvande saker kommer att hända under vistelsen på den vackra kursgården.

Amanda och Ali poserar på det lilla podiet i ateljén. Långsamma rörelser medan blickar bränner mot hud. Att se på när positionerna blir alltmer utmanande är både upphetsande och förbjudet.

Sanna får en fråga som får pulsen att stiga, och ger sig in i en upplevelse av njutning som är bortom alla hennes tidigare fantasier. Ett halvår senare får hon en inbjudan, som leder till ett påtagligt svar på vad som egentligen hände i ateljén …

Pseudonymen Lisen Strand skapades av författaren Katarina Petersmo, som ett sätt att utforska det erotiska skrivandet. Från 2022 har hon publicerat noveller hos LUST, Blanche Stories och Seraf Sensuell. Hon var även en av vinnarna i Lusthusets novelltävling 2023. Ofta har texterna en handling som kretsar kring relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling.

Under sitt vanliga namn har hon givit ut en roman Nattdopp (HarperLove), novellsamlingen Där floden dansar och en roman för unga vuxna: Jag skriver mig bort från dig nu.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone