Jump to content
Cover for En del väntar hela livet på att börja leva, sammanfattning baserad på miljonsäljaren The Power of Now, av författaren Eckhart Tolle.
Isbn: 978-91-8951-089-0
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: May 2023
Narrator: AI Voice
Length: 46 minutes

Audiobook

En del väntar hela livet på att börja leva, sammanfattning baserad på miljonsäljaren The Power of Now, av författaren Eckhart Tolle.

Detta är en svensk ljudbokssammanfattning med titeln En del väntar hela livet på att börja leva, baserad på miljonsäljaren The Power of Now, av författaren Eckhart Tolle.

INNEHÅLL

Boken handlar om att leva i Nuet så att du lider mindre, upplöser dina mentala spärrar och får mer inre frid. Det handlar i huvudsak om att återansluta till dina fysiska sinnen, snarare än att gå vilse i tänkandet. Författaren säger att det förflutna och framtiden bara är mentala simuleringar, eftersom ditt liv alltid händer Nu.

När du tänker på det, är det förflutna inget mer än alla nuvarande ögonblick, som har förflutit, och framtiden är bara en samling av nuvarande ögonblick, som väntar på att komma.

Ingenting har således någonsin hänt tidigare, det hände i Nuet. Ingenting kommer någonsin att hända i framtiden, det kommer att hända i Nuet.

Föreställ dig att sluta vänta på att börja leva, att kunna leva varje ögonblick av ditt liv i Nuet, utan att vara hemsökt av det förflutna eller oroa dig för framtiden. Det är kärnan i denna livsförändrande bok.

***

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela originalboken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning på svenska i ljudboksform. Du kan i allmänhet ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 20 timmar att lyssna på.

Notera att denna ljudbok har producerats med hjälp av AI Voice.

Det är viktigt att nämna att denna oberoende och inofficiella svenska ljudbokssammanfattning av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone