Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Världens sämsta detektiv
Isbn: 978-91-8077-081-1
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Lättläst Humor
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Världens sämsta detektiv

Sanna är verkligen inte bäst på allt. Man kan faktiskt säga att det går dåligt med det mesta hon tar sig för. Men en sak vet hon att hon är riktigt bra på – att hitta saker. Till exempel hjälper hon pappa att hitta sina nycklar hela tiden.

Sanna inser att hennes talanger går att använda för att tjäna pengar, så hon startar en detektivbyrå! Och hon får genast ett erbjudande om att hjälpa till att hitta en bortsprungen hund. Men hundar är mycket svårare än nycklar att hantera. Och snart behöver Sanna ta hand om stulna kanelbullar, trasiga bord och hon får ett dopp i fontänen.

Detta är den fjärde boken om den klämkäcka Sanna. Knasigt och humoristiskt blir det när hon tar sig an något - inte kan man väl vara bäst på allt!

Anna Hansson, född 1981, är uppvuxen och bosatt i Ånge. Sedan debuten 2012 med boken Dansfeber har hon skrivit nästan 150 barn- och ungdomsböcker samt lättlästa böcker för vuxna.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna om Sanna ligger på nivå 3 av 6.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone