Jump to content
Cover for Sammanfattning av miljonsäljaren Rich Dad, Poor Dad. Vägen till ekonomisk framgång av Robert Kiyosaki. Andra upplagan.
Isbn: 978-91-8951-086-9
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Religion & Beliefs Philosophy Psychology Medicine & Health Economics & Business
Accessible since: April 2023
Narrator: AI Voice
Length: 50 minutes

Audiobook

Sammanfattning av miljonsäljaren Rich Dad, Poor Dad. Vägen till ekonomisk framgång av Robert Kiyosaki. Andra upplagan.

Detta är en oberoende och inofficiell svensk ljudbokssammanfattning, andra upplagan, av den miljonsäljande boken Rich Dad, Poor Dad. Vägen till ekonomisk framgång, baserad på boken av Robert Kiyosaki. 

Den engelska originaltiteln är Rich Dad Poor Dad: What the Rich Teach Their Kids About Money That the Poor and Middle Class Do Not!

Boken har sålt över 42 miljoner exemplar.

INNEHÅLL

April 2022 markerar en 25-årig milstolpe för den personliga ekonomiklassikern Rich Dad Poor Dad  som fortfarande rankas som den #1 personliga ekonomiboken genom tiderna. Och även om det har gått 25 år sedan Rich Dad Poor Dad först publicerades, kommer läsarna att upptäcka att väldigt lite i själva boken har förändrats – och det av goda skäl. Medan så mycket i vår värld förändras i hög hastighet, har lärdomarna om pengar och principerna för Rich Dad Poor Dad  inte förändrats. Idag, när pengar fortsätter att spela en nyckelroll i vårt dagliga liv, är budskapen i Robert Kiyosakis internationella bästsäljare mer aktuella och viktigare än någonsin.

Den här boken har verkligen stått sig genom tiderna och ligger fortfarande inom topp 10 hos t. ex Amazons bästsäljarlista inom Business & Money.

I det kvartssekel som har gått sedan Rich Dad Poor Dad publicerades första gången - 8 april 1997 - har så många saker i vår värld förändrats. Men det enda som inte har förändrats är det trängande behovet av och kraften i finansiell utbildning. I en ständigt föränderlig värld kan vi alla fortfarande bli smartare när det kommer till pengar... och lära oss så mycket vi kan för att säkra vår framtid.

Rich Dad Poor Dad är Roberts berättelse om att växa upp med två pappor - hans riktiga far och far till hans bästa vän, hans rika pappa - och hur båda männen formade hans tankar om pengar och investeringar.

På många sätt är budskapen från Rich Dad Poor Dad, meddelanden som utmanades och kritiserades för 25 sedan, mer meningsfulla, relevanta och viktiga idag än någonsin.

Boken ...

• avlivar myten om att du måste ha en hög inkomst för att kunna bli rik

• utmanar tron på att ditt hus är en tillgång

• visar föräldrar varför de inte kan lita på att skolsystemet kommer att lära dina barn om pengar

• definierar en gång för alla en tillgång och en skuld

• lär dig vad du ska lära dina barn om pengar för att de ska få framtida ekonomisk framgång.

***

Har du inte tid, ork eller möjlighet att läsa eller lyssna på hela boken? Men vill du ändå kortfattat tillgodogöra dig innehållet? Det är därför vi på Bokförlaget Upsaliensis AB valt att göra dessa miniguider på böcker som ofta blivit miljonsäljare över hela världen. Vi ger dig snabb och enkel tillgång till kraftfull kunskap från bästsäljande fackböcker. Vi presenterar en kortfattad, praktisk sammanfattning i ljudboksform. Du kan ta till dig det väsentliga i en viktig bok på mindre än 40 minuter. En hel ljudbok kan ofta ta 5 - 15 timmar att lyssna på.

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning, analys och recension av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad överblick.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone