Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Persikohuden
Isbn: 978-87-2673-986-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2023

E-bok

Persikohuden

I matsalen på Vintersunds herrgård hålls en elegant middag. Vinet förtärs ur slipade kristallglas och i silverljusstakarna brinner levande ljus. Men just som en skål ska utbringas stormar en grupp beväpnade män i rånarluvor in i matsalen. När de lämnar gården, med eldslågor som slickar fasaden, är gästerna brutalt våldtagna och mördade.

Den nyligen befordrade kommissarie Nisse Bredberg tar sig an fallet och griper snart en man misstänkt för morden. Men i samband med gripandet kommer han i kontakt med en kvinna, med persikofärgad hy och ögon mörka som sammet. Men när kvinnan plötsligt försvinner spårlöst blir Bredberg indragen i en kriminell härva som sträcker sig längre än vad polisen hade kunnat ana.




Kjell Erling Genberg (född 1940) är en svensk författare som skrivit cirka 220 böcker, både deckare, vilda västernböcker och ungdomsromaner. Bland annat ligger han bakom bokserierna Ben Hogan, Rallarliv och Enheten. Genberg ligger även bakom pseudonymerna Christian Aage, Matt Jade, Shell Earlin, K. Earl Ginsburg och Bo Lagevi.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone