Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Döden förevigad
Isbn: 978-91-7945-774-7
Förlag: Ordfront förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Anton Körberg
Length: 10 timmar 28 minuter

Ljudbok

Döden förevigad

Sebastian Lager ska bara hämta ut en LP i Konrads skivbutik. Det blir inte riktigt som han tänkt sig. Konrad ber honom gå hem till den förra ägaren, Håkan, för att hitta skivan som nu är borta. Där gör Sebastian ett makabert fynd. En ihjälslagen man ligger på golvet i lägenheten. Dock inte Håkan. Och snart står polisen på tröskeln.

Mordet tycks vara knutet till en mycket dyrbar inspelning av världsstjärnan Fredrik Malm och snart får Sebastian i uppdrag från musikstjärnans management att hitta inspelningen. I sökandet sker något som gör att misstankarna börjar peka åt flera håll.

Döden förevigad är en smart pusseldeckare om musik och pengar. Om vad man är beredd att göra för att få behålla sina dyrbara vinylskivor och om världsstjärnor på jakt efter åtråvärda inspelningar. Men den handlar också om jakten på kändisskap, makt och pengar.

Döden förevigad är den andra boken i serien om poddutredaren Sebastian Lager, och precis som i den förra (Mord enligt manus, som nominerades till Årets bästa kriminalroman 2021) lyckas Dennis Magnusson med konststycket att hitta oväntade miljöer, spännande karaktärer - och ett motiv som överraskar, kanske mer än själva lösningen på brottet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone