Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nattens odjur
Isbn: 978-87-2829-840-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Julia Dufvenius
Length: 8 timmar 45 minuter

Ljudbok

Nattens odjur

'När du ser dem komma är det redan för sent.'

En rad bestialiska kvinnomord skakar Danmark och sätter internet och medier i brand. Morden leder tillbaka till ett gammalt våldtäktsfall och pekar mot en grupp män med ett fanatiskt hat mot kvinnor. Under sin utredning kommer polisinspektör Cecilie Mars ett hemligt sällskap på spåren och hon upptäcker snart att lagen inte räcker till om hon ska hinna stoppa gärningsmännen innan fler offer skördas. Men hennes direkta och kompromisslösa stil skapar snabbt nya fiender – både i polisens ledning och hemma i Köpenhamns Nordvest-kvarter där gängkrigen rasar. Plötsligt finner hon sig själv som ett lovligt byte och en trofé för en brutal hämndrörelse.

'Nattens odjur' är den fristående uppföljaren till den kritikerrosade bästsäljaren 'Mörkret kallar'. En storstadsdeckare med den hårdkokta polisinspektören Cecilie Mars i huvudrollen.




'Det gnistrar och smäller om Nattens odjur' Berlingske, (4/6 stjärnor)

'Michael Katz Krefeld har aldrig varit bättre' Politiken (5/6 stjärnor)


Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone