Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bruten tystnad
Isbn: 978-91-7795-796-6
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2022
Uppläsare: Jessica Liedberg
Length: 11 timmar 1 minut

Ljudbok

Bruten tystnad

En fruktansvärd olyckshändelse eller ett kallblodigt mord?

Familjen Slabaugh är en hårt arbetande amish-familj med gott anseende. När föräldrarna och en av farbröderna plötsligt hittas döda på den välskötta gården, verkar det till en början handla om en tragisk olycka en dåligt ventilerad gödselgrop har skördat tre offer till följd av kvävning. Efter den rutinmässiga obduktionen visar det sig dock att en av de avlidna utsatts för våld mot huvudet före sin död. Allt pekar på att ett brott har begåtts, men vem skulle ha motiv att göra något sådant mot den fridfulla mönsterfamiljen? Kan det vara kopplat till den senaste tidens hatbrott riktade mot amish-befolkningen i Painters Mill?

Polischef Kate Burkholder, som själv vuxit upp som amish, är beredd att göra allt för att lösa fallet. Tillsammans med poliskommissarie John Tomasetti söker hon efter gåtans lösning ett sökande som leder dem till den mörka hemlighet som lurar under ytan i det till synes så idylliska amish-samhället.

Bruten tystnad är den tredje delen i serien om Kate Burkholder. De tidigare böckerna, Tvingad till tystnad och Bön om tystnad finns också översatta till svenska.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone