Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kärlekens frukter - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-509-4
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: augusti 2022
Uppläsare: Sebastian Ståhl
Length: 32 minuter

Ljudbok

Kärlekens frukter - erotiska noveller

'Han puttade undan mig och lade ner något på sängen. Simon klädde av honom medan han smekte och kysste hans kropp, bet i hans bröstvårtor, låren, hans penis. John började lätt röra vid Simons hårda, rödaktiga lem och kysste honom hårt. Jag lutade mig bakåt och tittade på när John smekte Simon.

John och Simon frågade mig om jag ville följa med till deras lägenhet för att fira, och kanske ha lite kul. Vi hade snackat om kärlek och sex, jag hade till och med berättat om de homosexuella förhållanden jag haft när jag var ung och jag anförtrodde dem att även om jag föredrog kvinnor så fanns det stunder när jag nostalgiskt mindes allt underbart sex jag haft med män. Så när de frågade mig om jag ville följa med dem hem tackade jag ja utan tvekan.'




Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone