Hoppa till innehållet
Omslagsbild för A¨lskarinnan 2 - Erotisk novell
Isbn: 978-87-2835-190-1
Förlag: LUST
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood Erotik
Tillgänglig sedan: augusti 2022

E-bok

A¨lskarinnan 2 - Erotisk novell

Cissis romans med den gifte mannen Jim har tagit slut och hon har stadgat sig med den barnkäre och trygge Thomas. Men när Cissi får veta att hon är infertil väljer Thomas att lämna henne. Ett nytt liv börjar för Cissi. Ett liv där fokus ligger på att bli ett flertal mäns älskarinna. Hon träffar regelbundet Jens, den unge och hetsige älskaren. Men hon har också Serge, fransmännen som tar henne till oväntade platser. Cissi njuter av tillvaron som en fri karriärkvinna.



Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.


Vi får följa Cissi, från början av vuxenlivet till den gyllene medelåldern. När Cissi får veta att hon inte kan bli med barn, bestämmer hon sig för att leva ett barnfritt liv. Istället fyller Cissi sin tillvaro med älskare från världens alla hörn. Hon reser till magiska platser tillsammans med spännande män, och får i rollen som deras älskarinna uppleva fantastiska, erotiska äventyr.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone