Jump to content
Cover for Lollo söker
Isbn: 978-91-8972-106-7
Publisher: Kikkuli Förlag
Category:
Feelgood
Accessible since: July 2022

E-book

Lollo söker

Louise Alm (Lollo) lever singelliv med sina väninnor och hemgångarna med karlar i onyktert tillstånd har blivit en vana. Längtan att vakna upp utan ångest växer i bröstet, eftersom hon egentligen bara vill finna kärleken. Hon jämför sig med andra som verkar "lyckade", speciellt hennes lillebror som har kärnfamilj, hus och eget företag. Vi får följa Lollos jakt på kärleken, ett jobb och sundare liv med mindre alkohol och fler gymbesök när hon vistas på Södermalms gator, på Tinder, i Paris och i Köpenhamn. 

"Detta är chick lit när den är som bäst. Även om Lollo är tafatt, inte tänker sig för och ställer till det för sig, är det nog en av de roligaste böcker jag läst på mycket länge."
/Kristina Simar, förlagsredaktör på Bymarkens manus & media

"Om ensamhet och längtan, om gammal vänskap som håller i alla väder och om att ta befäl över och hitta meningen med sitt liv. Författaren skriver rappt, med mycket talspråk insprängt i texten. Det gör karaktärerna levande och berättelsen originell och rolig att läsa. En underhållande, lite smått tragisk historia med massa humor."
/@boktryckaren

"Glad, lättsam och humoristisk."
/@bokfrun

"Rolig, mysig, emellanåt pinsam, hög igenkänningsfaktor ... och plötsligt tog den slut - alldeles för snabbt."
/@bokmosterLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone