Jump to content
Cover for Mäklaren - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-492-9
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: July 2022
Narrator: Maria Fält
Length: 40 minutes

Audiobook

Mäklaren - erotiska noveller

'Jag skickade ett tyst tack till Mona, som hade låtit mig ärva uppdraget som hon beskrivit som "spännande men krävande". Hon hade själv haft samma uppdrag där hon arbetat tidigare, utan att det blivit sålt. Förra året eller något. Inte första gången fastigheten försökte säljas, uppenbarligen. Sedan hade hon blinkat. Jodå, hon visste nog att hon gav ifrån sig guld. Tja, bra för mig, tänkte jag när jag närmade mig uppfarten. Jag var nöjd med att jag valt överklassuniformen.

Mannen som kom för att visa mig huset var en proper gentleman. Vi skakade hand. Han talade långsamt, med betoning på varje stavelse och med tydliga pauser.

Men det här huset var inte som andra hus när det gällde inredningen. Hon flämtade till när hon kom ned i källaren, vilken inte var som andra källare.

Vad händer i det här huset? Och kan hon komma därifrån?

Läs även 'Gen Italia.'
Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone