Jump to content
Cover for Livet med tro, hopp och kärlek
Isbn: 978-91-8960-179-6
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: July 2022
Narrator: Veronica Kurba
Length: 5 hours 41 minutes

Audiobook

Livet med tro, hopp och kärlek

Denna bok handlar om livets olika val och vägskäl. En ärlig självbiografi om en kärlekshistoria i med - och motgång. Mot alla odds så vinner kärleken där Camilla och hennes fästman i ung ålder får chansen att bilda sin efterlängtade familj. Nära inpå deras barns födelse får de besked om att fästmannen har en hotande hjärntumör.

Ett intensivt livsöde skildras i denna unika berättelse. Händelser som gör livet sårbart och skört men också så älskvärt. De livsavgörande ögonblicken som ger perspektiv på tillvaron och formar oss till de människor vi faktiskt är. Lyckan överskuggar olyckan där den stora kärleken övervinner det mesta.

Förutom de utlösande kriserna som kan uppstå i livet så skildrar boken hur viktigt det är att omfamna de chanser som kommer på ens väg och tillåter dessa bli spännande möjligheter istället för omöjliga hinder. När en dörr stängs så öppnas en annan.

Författaren bidrar med sina livserfarenheter både som privatperson och yrkeskvinna för att ge läsaren inspiration med förhoppningen om att beröra men även ge nya insikter. Alla människor bär på en intressant och viktig historia, en resa i tiden. Oavsett vad som finns med i ditt förflutna - tro på dig själv och våga lev livet med tro, hopp och kärlek!

Camilla Öhman arbetar idag som Compliance Specialist samt är utbildad certifierad hälsocoach inom ICF:s kärnkompetenser. Camillas intresse för hjärnsjukdomar bottnar i egna livserfarenheter kring dessa och målet är att fortsätta sprida kunskap om de hjärnsjukdomar som existerar i idag.

Camilla driver Hjärnans vänner på sociala medier för detta syfte där hon även vill ge inspiration till en hälsosam livsstil. Camilla har en stark tro om att vården kommer att få fortsätta utvecklas i en positiv riktning med en målsättning om att finna de bästa behandlingsmetoderna samt botemedlen mot flertal av dessa hjärnsjukdomar.

Hennes ambition är att i framtiden anordna en välgörenhetsgala Hjärngalan i Sverige till förmån för samtliga hjärndiagnoser klassificerade av Hjärnfondens organisation - inkluderat den omfattande psykiska ohälsan som drabbar ett stort antal barn, ungdomar och vuxna.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone