Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sveriges lilla röda
Isbn: 978-91-8969-938-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Sveriges lilla röda

Gillade du "Helt Oacceptabelt"? Då kommer du älska "Sveriges lilla röda"!

"Sveriges lilla röda" kommer till dig som en skänk från ovan, en räddare i nöden att hålla hårt i när yttrandefriheten blivit selektiv för att inte kränka särskilt utsatta folkgrupper. Tacka pappamånad, jämställdhetsmyndighet, plastpåseskatt, menscertifiering, regnbågsfärg i försvaret och nedlagda kärnkraftverk för det!

Med hjälp av "Sveriges lilla röda" får du återigen en unik insyn bakom de politiska kulisserna som visar upp en framgångsrik Sverigebild. Du introduceras i Kronobergsandan och får följa med på otaliga krismöten i maktens korridorer där de flesta diskussionerna handlar om hur man ska hantera hotet mot socialdemokratin. Du får en unik inblick i Folkhälsomyndighetens fortsatta öden och äventyr samt en bruksanvisning hur överleva när Sverige i allt snabbare tempo förvandlas till Nordens kalifat. Dessutom Strandhällsekonomiska tips du kan använda om du hamnar hos fogden, samt inspiration av statsminister Anderssons färgblinda städhjälp - alltid svart!

Kom ihåg att staten och techjättarna jobbar dag och natt för att strypa såväl satir som fri media. Snart är all genus- samt klimatkritik förbjuden - liksom negativa tankar om globalisternas drömsamhälle där du knaprar insekter till frukost, äger noll och är himlastormande lycklig. Därför, passa på och läs så fort du bara kan - imorgon kan böcker som denna vara förbjuden! Bokbålen är bannlysta utom för just denna oanständiga trycksak. Men justerat för socioekonomiska faktorer är Sverige trots allt fortfarande bäst i världen.

Katerina Janouch, född 1964, är författare, opinionsbildare och fristående journalist med egna webbtidningen Katerina Magasin, grundad 2017. Det var också 2017 hon pekades ut av Stefan Löfven som "en person som gör ett konstigt uttalande", efter att hon kritiserat svensk migrations- samt kriminalpolitik i en numera legendarisk intervju i tjeckisk teve. Med "Sveriges lilla röda" utvecklar Janouch traditionen av satir som häcklar makten - i en tid då opposition alltmer börjar betraktas som samhällsomstörtande verksamhet. Även denna gång är texterna ett urval av tidigare publicerade ögonblicksskildringar av svensk samtid, som rönt stor uppskattning på sociala medier.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone