Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Klonerna - Erotisk Science Fiction
Isbn: 978-87-2830-131-9
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Fantasy & SF Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Klonerna - Erotisk Science Fiction

'Jag ligger besegrad på sängen och har blivit avklädd. Lakanen är av vitt siden som smeker min nakna rygg, gaveln är gigantisk och över oss hänger en vacker sänghimmel i spets. Jag känner mig som en prinsessa.'

Året är 2087 och Meria är på väg för att träffa Arn, en man hon gärna skulle se mer av efter deras middagsdejter på olika restauranger i Uppsala. Att han är rik har hon förstått, och hans lyxiga takvåning på Övre Slottsgatan är inget som sår tvivel om den saken. Inte heller de tre exakta kopiorna av Arn som möter henne i foajén. Kan hon lista ut vem av klonerna som är den riktiga Arn?

Klonerna är en erotisk novell om att släppa loss den lekfullhet som framtida teknik skulle kunna erbjuda, och om att njuta av varandra utan hämningar.

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone