Jump to content
Cover for Kapitel 7 Attrahera överflöd & kreativ kraft, Divine Feminine Rising: Stjärnsjälar
Isbn: 978-91-8969-925-0
Publisher: Bookea
Category:
Psychology
Accessible since: May 2022
Narrator: Tanja Dyredand
Length: 45 minutes

Audiobook

Kapitel 7 Attrahera överflöd & kreativ kraft, Divine Feminine Rising: Stjärnsjälar

Meditera med stjärnorna, stjärnsjälar, starseeds! Guidas av stjärnornas kraft och njut av universell visdom i denna unika meditationsbok! Populära meditationsläraren, författaren, astrologen, Youtubeprofilen, lightworker och shamanen Tanja Dyredand guidar dig med sin varsamma helande stämma.
Här i kapitel 7 njuter du guidad meditation för att attrahera överflöd ochväcka ditt inre kreativa tempel med kraftfulla energin av divine feminine rising: oavsett du är idag kodad som kvinna, man eller icke-binär.

Denna ljudbok, med sammanlagt nio kapitel, är fylld med visdom från stjärnorna är till för ALLA. Till dig som längtar efter mer inre ro, läkning, få sova bättre, öka din intuition, kreativitet och väcka visdom om ditt högre livsmål. Den är också till dig som har eller haft det tufft, känner dragning till det astrologiska, stjärnorna, frihetslängtan, är empat, hsp, lightworker eller nyfiken sökare. Varje kapitel har olika teman inspirerade från starseed-stjärnkonstellationer och dess egenskaper.

Njut, lyssna på bokens kraftfulla meditationer när du vill, och kom ihåg att DU är den starkaste stjärnan. kanske är du även stjärnmänniska som längtar efter att aktivera din visdom?

”Min högsta önskan med denna bok är att du känner all omtanke, värme och kärlek i texterna och att du får verktyg som kan hjälpa dig förstå din storhet” säger Tanja Dyredand.

”Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression”, Linda 39 år ”Jag hade svårt att sova, men efter lyssnat på Tanjas meditationer sover jag gott”, Ann 27 år ”Jag blev utbränd, med smärta, nu har jag fått orken tillbaka och smärtfri”, Eva 23 år


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone