Jump to content
Cover for Kapitel 4 Guidad interdimensionell själsresa hitta hem: Stjärnsjälar STARSEED BLISS
Isbn: 978-91-8969-922-9
Publisher: Bookea
Category:
Psychology
Accessible since: May 2022
Narrator: Tanja Dyredand
Length: 40 minutes

Audiobook

Kapitel 4 Guidad interdimensionell själsresa hitta hem: Stjärnsjälar STARSEED BLISS

Meditera med stjärnorna, stjärnsjälar, starseeds! Guidas av stjärnornas kraft och njut av universell visdom i denna unika meditationsbok! Populära meditationsläraren, författaren, astrologen, Youtubeprofilen, lightworker och shamanen Tanja Dyredand guidar dig med sin varsamma helande stämma.
Här i kapitel 4 njuter du av en guidad interdimensionell själsresa med kraften av en stencirkel för att hitta hem till mer av den du är. Du är så viktig och värdefull!

Denna ljudbok, med sammanlagt nio kapitel, är fylld med visdom från stjärnorna är till för ALLA. Till dig som längtar efter mer inre ro, läkning, få sova bättre, öka din intuition, kreativitet och väcka visdom om ditt högre livsmål. Den är också till dig som har eller haft det tufft, känner dragning till det astrologiska, stjärnorna, frihetslängtan, är empat, hsp, lightworker eller nyfiken sökare. Varje kapitel har olika teman inspirerade från starseed-stjärnkonstellationer och dess egenskaper.

Njut, lyssna på bokens kraftfulla meditationer när du vill, och kom ihåg att DU är den starkaste stjärnan. kanske är du även stjärnmänniska som längtar efter att aktivera din visdom?

”Min högsta önskan med denna bok är att du känner all omtanke, värme och kärlek i texterna och att du får verktyg som kan hjälpa dig förstå din storhet” säger Tanja Dyredand.

”Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression”, Linda 39 år ”Jag hade svårt att sova, men efter lyssnat på Tanjas meditationer sover jag gott”, Ann 27 år ”Jag blev utbränd, med smärta, nu har jag fått orken tillbaka och smärtfri”, Eva 23 år


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone