Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Alla mina katastrofer
Isbn: 978-95-2333-492-2
Förlag: Förlaget M
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Unga vuxna
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Elisa Makarevitch
Length: 5 timmar 2 minuter

Ljudbok

Alla mina katastrofer

Det ha¨nder na°got fruktansva¨rt na¨r Sandra a¨r pa° beso¨k i den nya skolan da¨r hon ska bo¨rja sexan. En katastrof i fo¨r stora Converse! Och alla ser. Att bo¨rja den nya skolan blir a¨nnu mer skra¨mmande. Som tur finns Emma och Jenny da¨r, och Emma sa¨ger som vanligt ra¨tt saker.

Eftera°t vecklar sommarlovet ut sig. Storebror Micke a¨r dum i huvudet, men han har en ofo¨rklarlig effekt pa° tjejer. Ibland kommer Peik, som na¨stan a¨r handbollsproffs och liknar en filmstja¨rna, pa° beso¨k. Katastrofen a¨r ett faktum – igen.

Det a¨r 1986 och regnet a¨r radioaktivt efter olyckan i Tjernobyl. Men det hinner ha¨nda mycket under en sommar. Jobbiga Jessica med ett ha°l i hja¨rtat ha¨mnas, Sandras pinsammaste urklipp ur kva¨llstidningarna avslo¨jas och sa° finns djuret som lurar inne i skogen … Sandra och hennes va¨nner kra¨nger fram pa° cyklarna i omra°det och snart, snart bo¨rjar den nya skolan.

I sin debutroman skriver Karin File´n fram en autentisk familjevardag pa° 1980-talet. Det a¨r roligt, igenka¨nnbart och spa¨nnande!

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone