Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När han träffade henne – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-674-7
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

När han träffade henne – erotisk novell

"De stirrade på varandra med kåta blickar. Han visste att de var tvungna att verkligen kämpa för att inte hamna under täcket direkt. Men en liten försmak var oundviklig. Hon knäppte upp den övre knappen på blusen, han knäppte upp den översta på skjortan."
Han visste att den här dagen skulle bli magisk, ikväll skulle de ha en fantastisk dejt. Hela dagen tänkte han på henne, längtade efter henne. Han mötte henne vid havet, precis som de planerat. För en kort sekund var de som om bara de två fanns i hela universum. Endast de två, ostörd natur så långt ögat kunde nå och den svala vinden som svalkade deras heta kroppar ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone