Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Killarnas resa – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-725-6
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Killarnas resa – erotisk novell

"Ingen av tjejerna var tysta nu och Erik gav mig tummen upp. Jag såg hans rumpa spänna sig och skymtade hur hans kuk hamrade in och ut ur Ingrid."
Vi hade diskuterat att åka på en solsemester tillsammans; Erik och hans sambo Ingrid, och jag och min sambo Ellen. Det hela rann ut i sanden tills Erik och jag tränade tillsammans en kväll och han tog upp ämnet igen. Han hade tänkt lite och berättade om sin idé som jag kände mig väldigt inspirerad av.
Några månader senare anlände vi till hotellet vi bokat och precis som planerat var det var inte tillåtet att bära kläder ...


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone