Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Z i betyg
Isbn: 978-91-8008-381-2
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 48 minuter

Ljudbok

Z i betyg

Sommarlovet närmar sig och Zombie längtar efter lata dagar. Men han är nästan säker på att hans föräldrar kommer skicka iväg honom på Zombies värsta mardröm: läger. Ni vet, eftersom föräldrars största uppgift är att förpesta tillvaron för sina barn. Men kanske kommer de ändra sig om han skriver en uppsats om hur mycket han älskar läger? En bra plan. Men för en zombie med otur är det dömt att misslyckas.

Inget är för skruvat i Minecraftvärlden. Zombie försöker sitt bästa med att undvika lägerskola på sommarlovet, men på något sätt misslyckas han med alla försök. Till och med när han försöker att misslyckas, så misslyckas han. Det här är en knasig och rolig berättelse i dagboksform om en vardag många barn kan känna igen – både från spelet och från livet!

Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.



Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone