Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Livet enligt djuren
Isbn: 978-91-8893-936-4
Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar
Kategori:
Romaner Medicin & hälsa Idrott & friluftsaktiviteter Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Livet enligt djuren

Om meningen med allt – enligt djuren.

En helt ny förståelse av vår existens.
 

När Ami Sundeman förstod att djuren har universell kunskap som vi människor glömt, ville hon veta mer och bad hästen Trolle om ett djupare samtal. Han gav sin tillåtelse, men hade ett krav – det han berättade fick på inga vis förminskas. Med den överenskommelsen möttes de i hästhagen en vacker sommardag. Ami ställde komplexa frågor om vår existens och fick häpnadsväckande svar.

Samtalet med Trolle blev början på denna omvälvande berättelse där hästar, hundar, katter och kor ger sin syn på livet ur ett allomfattande perspektiv. De menar att vi människor har en snäv syn på tillvaron och att det begränsar oss. Livet skulle egentligen kunna vara både enkelt och storslaget.

Vi får veta att alla djur har ett viktigt uppdrag, att väcka människors känslor och empati. När vi är nyfikna på vårt inre, lär vi känna oss själva och kan bättre förstå hur allt hänger samman. Människan har en avgörande roll för att vi ska kunna skapa harmoni i världen.

Så – vad är meningen med livet? Vad händer när vi dör? Hur skapades allt? Hur kommunicerar djuren? Dessa och många andra av de stora frågor vi ställer oss ger djuren svar på. Med stort tålamod guidar de oss till större förståelse för existensen och tydliggör varför förändring behöver börja hos oss själva. Djuren är våra vänner och vill ge oss hopp i en kaotisk värld.

Kon Alma: ”Vi djur ska hjälpa er människor att förstå vilka ni är på riktigt. Det är därför vi är på jorden.”



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone