Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nivå 13
Isbn: 978-87-2674-154-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Nivå 13

Jim älskar dataspel. Desto mer avancerade, desto bättre. När Jim får chansen att testspela Nivå 13, det mest invecklade och högteknologiska spelen av dem alla, tvekar han inte en sekund. Han är himmelriket! I spelets värld känner han sig hemma och allting annat skjuts bort och får mindre betydelse när han är uppe i spelandet. Inte ens bästa vännen Fredde finns det tid för.

Allt eftersom, djupare och djupare inne i spelets alla underbara skrymslen, märker Jim att vännen Fredde, föräldrarna och till och med mobbaren Olle har letat sig in i spelets värld. Börjar Jim tappa greppet? Har han spelat så mycket att han inte vet vad som är på riktigt längre?

Det här är den första delen i Nivå-serien.


KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva för både ungdomar och vuxna har han varit Sveriges första professor i rockmusik.

Nivå-serien handlar om Jim och hans äventyr i virtuella spelvärldar och den suddiga gränsen där spelets verklighet slutar och den egna upplevda verkligheten börjar.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone