Jump to content
Cover for Att välja blommor till ett bröllop
Isbn: 978-87-2674-320-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: December 2020

E-book

Att välja blommor till ett bröllop

Margaretas yngsta dotter, Lisen, har bara några veckor kvar tills hon ska gifta sig med Carl, och bröllopsplaneringen är i fullt sjå. Brudklänning ska väljas, blomsterarrangemang beställas och nerverna ska stillas. Paret är upp över öronen förälskade och allt fix och don inför bröllopet är precis så lust- och glädjefyllt som det ska vara. Men Margareta kan inte riktigt glädjas fullt ut och beter sig aningen bittert kring allt bröllops-ståhej. Att hennes minsting ska gifta sig river upp gamla, mindre lustfyllda, minnen hos henne själv. Hon anstränger sig för att inte visa sin skepsis utåt, men när Carl plötsligt avslöjar en stor nyhet börjar även Lisen att tvivla. Är det här äktenskapet verkligen rätt? Det hela blir inte direkt bättre när Lisen hittar ett brev i Carls byrålåda, ett kärleksbrev som visar sig vara ämnat för en annan kvinna ...

'Att välja blommor till ett bröllop' är en varm och kärleksfull kortroman om familjerelationer, missförstånd och kärlek. Och bröllop, såklart.

Anna Sundbeck Klav är feelgood-författaren som skriver med såväl hjärta som hjärna. Tidigare har hon skrivit bland annat Klarudden-serien ("Johanna på Klarudden" som publicerades 2019 och "Vinter på Klarudden" 2020). Anna Sundbeck Klav är sedan 2018 bosatt i Malmö.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone