Jump to content
Cover for En ljusnande framtid
Isbn: 978-87-2669-587-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: November 2020

E-book

En ljusnande framtid

Tonårsmamman Charlotte kastas in i en intensiv vår full av oförutsägbara händelser och lustiga missförstånd. Mitt i stressen kring att planera två studentfester för sina tvillingar erbjuds hon nya karriärmöjligheter och Charlotte och tvingas att fatta livsavgörande beslut. Ska hon våga lämna Skåne och bli sambo med fotografen Chris i Stockholm? De har visserligen varit tillsammans i över två år, men det är något som gör att Charlotte inte riktigt vet om hon kan lita på honom. För vem är den där mystiska Anneli som dyker upp hela tiden? Kan hon verkligen vara säker på att Chris är ärlig mot henne efter dessa år av distansförhållande?

Charlotte ställs inför sitt livs vägskäl. Ska hon våga kasta sig ut mot nya utmaningar? Eller är det något som döljer sig under den ljusnande vårhimlen?

En ljusnande framtid är en mysig feelgoodroman med vardagskänsla och humor. Det är den fristående fortsättningen på Dolda talanger (2018) och den andra delen i trilogin om Charlotte Vegelius, skriven av författarduon Lillemor Bruce och Monika Carnehult från Lund. Tillsammans med vännen Johanna Holm har de tidigare gett ut boken Champagne på Svenska (2015).


Författarduon Lillemor Bruse och Monika Carnehult är båda från Lund. Tillsammans med vännen Johanna Holm har de tidigare gett ut boken Champagne på Svenska (2015). En ljusnande framtid är en fristående fortsättning på Dolda talanger (2018).


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone