Jump to content
Cover for Klasskamraterna
Isbn: 978-87-2656-972-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery Feelgood
Accessible since: November 2020

E-book

Klasskamraterna

Världen ligger framför deras fötter. De har just tagit studenten och firar sin tid tillsammans som klasskamrater med en sista fest. Alla är där, även de som under studietiden hållit sig på sin kant, och allt eftersom natten övergår i gryning skiftar maktbalanser och vänskaper faller i glömska ...

Många år senare har klasskamraterna spridits vind för våg över Göteborg. Några av dem har uppnått stora framgångar, andra lever vanliga svenssonliv och vissa kämpar på som aldrig förr. Det enda de har gemensamt nu för tiden är en brännande fråga. Vad har de egentligen gjort med sina liv? Är deras liv deras egna?

Klasskamraterna är en Göteborgsthriller av författarna Lars Åke Augustsson och Stig Hansén.

Lars Åke Augustsson (1949-) är en svensk författare, journalist och översättare från Malmö. Lars debuterade med en diktsamling 1969 och har sedan dess publicerat ett stort antal verk, bland annat tillsammans med författaren Stig Hansén.

Stig Hansén (1954-) är en svensk författare och journalist från Malmö. Stig debuterade som författare 1982 med en reseskildring från Kina och har sedan dess skrivit allt från thrillers och romaner till reportageböcker.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone