Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Giftigt besök
Isbn: 978-87-2667-420-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Lars Winclair
Length: 10 timmar 54 minuter

Ljudbok

Giftigt besök

TV:s nyhetsankare Suzanne gör PR-intervjuer på kändisarnas framtidsfest vid Stockholms stadshus. Den ryske ambassadören viskar statshemligheter med svenske statsministern. Det är nya tider i Sverige. Moderlandet, Ryssland, tar allt större makt i Sveriges styre såväl som i stockholmarnas mobiler. Man vet aldrig vem som lyssnar. Stockholms ungdomsmiliser kämpar mot kaos, men blir till slut ett hot mot det ryska styret.

Göran, fredsforskare och ledare för ungdomsmilisen på Östermalm, är en av få som redan tidigt förstår det slutliga målet för Rysslands "besök". När han så upprepade gånger stöter på den ryska "Operation 211" hamnar han ofrivilligt mitt i en personlig intrig, där hans egna drifter skapar skalvets epicentrum ...

Erik Fagerholm är svensk författare, filmare och journalist. Han har tidigare arbetat med PR, reklam och utbildning. Stockholm brinner är hans första bokserie i spänningsgenren.

I ett Stockholm fullt av ryska agenter, giftmördare, bombdåd och korruption försöker milisledarna Göran och Ahmed tillsammans med journalisten Suzanne att skapa lugn och rättvisa. Men när intrigerna tätnar blir det allt svårare att skilja vän från fiende.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone