Jump to content
Cover for Antikgård för spirande hjärtan
Isbn: 978-87-2656-266-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: August 2020

E-book

Antikgård för spirande hjärtan

Fyra år har gått sedan ödet förde samman ett brokigt gäng på den där antikkursen. Sedan dess har livet inte visat några tecken på att sakta ner - tvärtom. Sjuttioplussarna Kristina och Per-Olof tar sig an ett ambitiöst projekt när de bestämmer sig för att renovera det gamla ödetorpet. Allt hade varit frid och fröjd om det inte var för att Per-Olof verkar dölja något. Eller är det bara Kristina som inbillar sig?

För Maria och Martin har livet tagit en ny vändning med den populära inredningsfirman och paret fullkomligt sprudlar av idéer. I Köpenhamn verkar Peter och Karls äktenskap mer stabilt än någonsin - dessutom blir de till Peters stora lycka plötsligt föräldrar på deltid. Men orosmolnen väntar alldeles runt hörnet, i form av hans egen syster och hennes pojkvän. Och Klara får en minst sagt obehaglig överraskning när exet Tobbe kommer tillbaka ...

'Antikgård för spirande hjärtan' är den tredje och sista delen i Antikkursen-trilogin. De två första delarna är 'Antikkurs för vilsna hjärtan' och 'Antikcafé för kantstötta hjärtan'.

Åsa Hallengård är en svensk författare och lärare som debuterade med feelgood-romanen 'Antikkurs för vilsna hjärtan' 2019.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone