Jump to content
Cover for Daniel
Isbn: 978-87-2646-479-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: August 2020

E-book

Daniel

Fredriks historia är en färgstark berättelse om ett förlorat Stockholm. En historia om hur det är att växa upp i femtio och sextiotalets Vasastan. Och en historia om varför det inte finns en Daniel.

Från det att föräldrarna träffas, de första stapplande stegen, första minnet, första förälskelsen, att drömma om märklin-tåg utanför leksaksaffären på Dalagatan och att tråna efter Brigitte Bardot på vuxenbiografen Fenix.
När tonåren anländer tar ett större liv vid, ett som kretsar kring supande, kvinnor, sex och att återskapa den riktiga rock ’n’ rollen, så som den var på Elvis och Beatles tidiga tid.

Men när alkoholen är slut och pengarna förbrukade kan han inte undgå att undra om det här verkligen är vägen för att finna meningen med livet?

Janne Goldman, född 1945 i Malmö, är en svensk författare och rockmusiker vars debut jämfördes med Ulf Lundell. Som rockmusiker spelade han i gruppen Gin & Grappo. Han har även verkat som soloartist Janne Goldman med bland annat skivan Rock und Roll Gruppe.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone