Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Aliens älskar underbyxor
Isbn: 978-91-7893-757-8
Förlag: Modernista
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Marga Pettersson
Length: 3 minuter

Ljudbok

Aliens älskar underbyxor

Megasuccé med över 2 miljoner sålda böcker!

Om du trodde att aliens var på väg till jorden för att erövra vår planet – tänk om. I själva verket har de kommit för att stjäla våra underbyxor. Aliens älskar underbyxor av alla slag. Det finns bara ett problem: Det finns inga underbyxor i rymden...
Aliens älskar underbyxor är den första boken i Underbyxor-serien, som även har gjort succé som animerad tv-serie på Sky Kids. En oemotståndligt charmig barnbok på rimmad vers och så rolig att läsa högt att du garanterat kommer att skratta underbyxorna av dig!
I översättning av Gunnar Nirstedt.

CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Underbyxor-böcker. En serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna!

BEN CORT har illustrerat över 50 böcker bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-låten »Octopus's Garden« till barnbok varav ett flertal har fått global spridning. Han lever i dag i Bedfordshire tillsammans med sin familj.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone