Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Oklara identiteter
Isbn: 978-91-8922-351-6
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juli 2020

E-bok

Oklara identiteter

Att jag bestämde mig för att skriva denna bok var mer som att boken kom till mig.
Jag har i många år släktforskat och samlat på mig ett stort material som jag lagrat ner i en hög i stort sett.
Vartefter åren gått så började tanken gro hos mig att jag skulle vilja föra detta material vidare till mina barn och eventuella andra som skulle kunna bli intresserade av att fortsätta denna forskning sÅ det inte bara försvann ner i mina arkiv. De skulle då också ha ett material att utgå ifrån och inte behöva börja från noll som jag fick göra.
När jag började samla materialet på ett ställe så insåg jag att jag behövde strukturera upp materialet för att göra det mer läsbart och försöka skapa någon sorts tråd genom det som jag nu började se som en berättelse.
Sedan dök tanken upp som ett brev på posten att jag behövde förklara lite varför jag gör detta och boken började så småningom ta form och jag blev också mer och mer kritisk till vad jag skrev, vad skulle jag ta med och vad skulle jag hoppa över. Ett oändligt ändrande i materialet började. Jag vet fortfarande inte om jag har tagit med rätt saker.
Till slut så blev det en bok med det material som jag hade samlat på mig under min resa med många spännande nerslag i historien som jag inte kände till sedan tidigare. Det blev också en ögonöppnare för hur svårt livet var för många med krig och fasansfulla umbäranden och vad det kunde föra med sig.
När det dessutom blir så att vissa människor hamnar i vägen för blåa svallvågor så blir inte livet lättare. Men när allt kommer omkring så har vi Ändå samma röda färg på blodet.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone