Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Gossip Girl: Bara i din fantasi
Isbn: 978-87-2642-729-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 15+
Tillgänglig sedan: juli 2020
Uppläsare: Malin Janlöv
Length: 7 timmar 38 minuter

Ljudbok

Gossip Girl: Bara i din fantasi

Det är sommar, och Manhattans elit gör sin obligatoriska resa till the Hamptons. Det är sista sommaren för Nate, Blair, Serena och Chuck innan de alla följer sina drömmar på olika platser. Istället för att umgås med sina vänner reser Blair till England med sin nya pojkvän, som är en engelsk Lord. Serena står på randen till att bli filmstjärna och jagar nya stora roller, varvat med poolpartyn i de glamourösa strandvillorna i the Hamptons. Nate har en ny sommarflirt som han försöker dölja för sina vänner, och Dan och Vanessa försöker hitta tillbaka till kärleken på Manhattan.

Det kommer bli den hetaste sommaren på länge, och Gossip Girl tar inte semester bara för att skolan är slut. De semesterfirande tonåringarna från Upper East side får akta så att de inte blir brända.

Cecily von Ziegesar är en amerikansk författare, mest känd för sin ungdomsserie Gossip Girl. Hon kommer från en tysk adelsfamilj, men är född och uppvuxen i New York. Hennes populära bokserie har gjort henne till en av de mest framstående författarna av ungdomslitteratur i världen.


Serien Gossip Girl har sedan böckerna publicerades blivit ett globalt fenomen. Vi möter de rika, snygga och välklädda tonåringarna Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan som är uppvuxna i New Yorks glittrande elit. Efter succén gjordes historien om till en tv-serie, som setts miljontals tittare världen över.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone