Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Du själv
Isbn: 978-87-2641-362-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Du själv

Sverker satt orörlig på bergshällen och stirrade på eldsvådan. Septemberkvällen var mörk men lågorna lyste upp himlen. Villan var övertänd och genom fönstren syntes lågorna rusa. Fruktträden i trädgården brann fläckvis, nya lågor slog upp hela tiden. Huset var som en tulpan som hade blivit vansinnig och fladdrade med kronbladen. Fem år som brann upp. Fem år hade han bott i huset ...

Sverker Brisdahl lider av tvångsföreställningar och till följd av detta brister till sist hans äktenskap. Sverker känner det som att han bär på ett helt berg, men är han bara otursförföljd eller har han makten att påverka sitt eget öde?

Sivar Arnér, född 1909, var en svensk författare och dramatiker. Han debuterade 1943 och kom att bli betraktad som en av 1940-talets ledande svenska prosaister. I flera av hans verk finns drag av mysticism på samma gång som de kännetecknas av en utpräglad psykologisk realism. En återkommande tematik berör främlingsskap inför världen och hans karaktärer tycks ofta drabbade av disharmoni. Arnérs litterära stil har beskrivits som ordknapp och expressiv.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone