Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fridfulla Overhalla blev en brutal mordplats
Isbn: 978-87-2657-726-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2020
Uppläsare: Simon Gregor Carlsson
Length: 40 minuter

Ljudbok

Fridfulla Overhalla blev en brutal mordplats

Måndagsmorgonen den 30 april 2007 förvandlades Overhalla kommun från att vara idyllisk och fridfull till att bli centrum för ett av Norges mest avskyvärda mordfall.
Vi hade samlats på Overhalla lensmannskontor för att gå igenom helgens händelser och för att planera veckans göromål. Arbetet efter en helg består ofta av att påbörja utredningar av ärenden som benämns som vardagskriminalitet. Vi satsar också på att genomföra samtal med parter som har varit involverade i små händelser som inte leder till utredning. Just denna dag befann sig lensman, en kontorsanställd samt polis Torgeir Bakkland och jag på kontoret.
Så började en annars vanlig måndag på Overhalla lensmannskontor som efterlämnade ärr i själen för flera anställda inom polisen.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone