Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kreativ meditation - del 5
Isbn: 978-91-9849-093-0
Förlag: Moonlight Health Publishing
Kategori:
Filosofi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2019
Uppläsare: Eva Johansson
Length: 21 minuter

Ljudbok

Kreativ meditation - del 5

Kreativ Meditation del 5

Inre helande
med Eva Johansson

Tallkottkörteln eller epifysen (latin Corpus pineale) är en endokrin körtel i hjärnan. Epifysen producerar hormonet melatonin, som bidrar till regleringen av kroppens dygnsrytm och här har vi även en del av kroppens egen produktion av DMT (N,N-Dimetyltryptamin). Genom att stimulera DMT produktionen stimulerar man även kroppens interna läkning. När du rensar tallkottkörteln på olika plan öppnar du upp för inre läkning.

Med Evas guidning och verktygen du fått genom Kreativ meditation, rensar du tallkottkörteln på energiplan. Med hjälp av Jacobs musik får du, om du lyssnar med hörlurar, även en vibrationsrensning av tallkottkörteln. Det här kan i sin tur leda vidare till nästa nivå i livet. Du har allting inom dig. Vad skulle hända om du står i din fulla kraft?

Kreativ meditation är en meditationsteknik, kanaliserad av en amerikan och tagen till Sverige av Carita Stenbäck. Denna meditation grundar sig på och är ett komplement till kursen Kreativ meditation.

Eva Johansson gick lärarutbildningen på Energifokus för Carita 2001 och har sedan dess använt teknikerna dagligen. Tillsammans med Jacob Monténs fantastiska musik skapar de meditationer som tar dig bortom dina tidigare kända gränser.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone