Jump to content
Cover for Helande  DJUP SÖMN
Isbn: 978-91-7747-374-9
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Education Philosophy Medicine & Health
Accessible since: June 2019
Narrator: Annalena Lindroos
Length: 29 minutes

Audiobook

Helande DJUP SÖMN

Helande  DJUP SÖMN

Höj din energi, ditt medvetande, din livskvalitet 

Viskande vägledning av Annalena Lindroos

Denna vackra och kraftfulla vägleda självhypnos - vägleder dig på en helande inre resa, med djupavslappning, frigörande av mönster och blockeringar i dig, som hindrar dig att leva ett liv som du verkligen älskar och förtjänar.

Du kommer att höja dina frekvenser, ditt medvetande och börja uppleva och se världen och livet på ett sätt som servar dig. Vilket kommer ge dig fantastiska resultat i livet.

Den första delen av vägledningen förklarar hur och varför din energi fungerar - hur energi fungerar och öppnar upp för den visdom som finns tillgänglig för dig - allt för att du ska medvetet kunna frigöra gamla präglingar, gamla mönster och inre blockeringar, som inte längre serverar dig.

Nästa del, i vägledningen, där du är avslappnad, kommer du att frigöra mönster, inre blockeringar som ger dig en lägre energi, vilket visas i din livskvalitet.

Denna vägledning leder dig ner i sömn och under natten kommer ditt undermedvetna och medvetna sammarbeta - för att frigöra begränsningar som sitter djupt och bearbeta och fylla på med frigörande energi som helar, lenar och läker, det som är redo att läkas.

Denna vägledning rekommenderas att användas vid minst 21 insomnings tillfällen i rad, och där efter, när helst du vill.

Annalena Lindroos ( tidigare Mellblom ) har sedan 1999 arbetat med personlig och medial utveckling och utbildad hundratusentals människor till verktygen att leva ett rikt liv, med tid, pengar, energi, relationer - och för att allt i livet ska fungerar - så är focus på att medvetenhet göra den enskilda personens inre syfte, som den människa man är och det liv som har alla tillgångar tillgängliga för var och en.

Hon är aktiv hypnoterapeut, NLP Master, rikedomscoach och ontolog, med allt vad det innebär.

Hon är erkänd författare och skriver böcker, utbildningsprogram och vägledning enskilt och även till produkter och företag.

Hennes ljudböcker, vägledningar och utbildningsprogram har och ligger på fler olika topplistor.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone