Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Desperation
Isbn: 978-87-2616-863-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Maria Zeffer Johnsson
Length: 10 timmar 14 minuter

Ljudbok

Desperation

'Huvudvärken var inte nådig, och han kravlade sig ur sängen och ut i badrummet. Långsamt klarnade tankarna. Det var ljust ute, så han borde höra Sofie och Alexander med frukostbestyren i köket. Insikten slog ner som en blixt. De var inte här. De var borta. Anders letade efter telefonen och slog hennes nummer igen. 'Numret du försöker nå, är inte i bruk.' Han ville kasta telefonen rakt in i väggen men behärskade sig.'

Anders fru och son är försvunna och enligt hans svärmor har hon lämnat honom. När de gifte sig fem år tidigare var de lyckliga, men drömmen slogs till spillror när det visade sig att Anders ständigt levde över sina tillgångar. Han kommer från en förmögen familj, men de två sista generationerna av familjen hade lyckats tömma det sista ur bankvalven. Anders blir desperat, och börjar arbeta på en plan för att skapa en ny förmögenhet. Men det är svårt att snabbt skapa en förmögenhet på lagligt sätt, och det dröjer inte länge innan Anders och kriminalkommissarie Birgitta Björkhammars vägar möts.


Anna Zeffer är en svensk författare till underhållningslitteratur. Hon är främst känd för sin romanserie om den ovanliga kriminalaren Birgitta Björkhammar. Romanerna är skrivna i samma ådra som Camilla Läckbergs eller Lars Keplers mest spännande romaner.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone