Jump to content
Cover for Skapa en plan B i ditt liv
Isbn: 978-91-9853-551-8
Publisher: Soul Sisters Production
Category:
Philosophy Economics & Business
Accessible since: March 2019
Narrator: Cathrin Nilsson
Length: 24 minutes

Audiobook

Skapa en plan B i ditt liv

Skapa en Plan B i ditt liv

Den här boken kommer att sortera och förklara olika begrepp som: pengamaskin, passiva/aktiva inkomster, finansiell trygghet/överflöd, öka tillgång, MLM och mycket mer, allt för att du ska ha alla förutsättningar att skapa en plan B i ditt liv. 

Alla vi människor får det som vi fokuserar på och är det så att du fokuserar på att pengar och rikedom inte är allt, ”pengar är till för andra men inte mig”; ”mitt liv är ganska bra i alla fall” – är det vad som kommer att ske. Alltså att du inte attraherar pengar .

För att kunna utveckla dina talanger och den själsliga förmågan behöver du tillgångar och dessa tillgångar kan endast nås om du har ekonomiska flöden, som pengar, silver eller guld.

Vad vi än tycker om pengar och ekonomiska tillgångar är vårt samhälle och vår värld i dag uppbyggt och organiserat på ett sådant sätt att man måste ha pengar, tillgångar och ekonomiskt flöde för att få tillgång till vissa saker som är grundläggande för att varje person ska kunna utvecklas till sin allra högsta nivå.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone