Jump to content
Cover for Din superkraft och talang
Isbn: 978-91-9849-268-2
Publisher: Soul Sisters Production
Category:
Education Philosophy
Accessible since: March 2019
Narrator: Cathrin Nilsson
Length: 30 minutes

Audiobook

Din superkraft och talang

Vägledd meditation som tar fram dina superkrafter

Den här vägledda meditationen kommer att hjälpa dig ta fram dina talanger, dina superkrafter och skapa positiva mentala bilder, allt för att du ska kunna leva fullt ut i alla områden i ditt liv. Syftet med denna meditation är att hjälpa dig att ta fram just dina superkrafter genom att gå förbi dina begränsningar och eventuella blockeringar för att du ska kunna skapa ett rikt och hållbart liv redan i dag - oavsett ditt nutida jag. 

Du kommer att kunna se och uppleva att du redan idag har talanger som är dina superkrafter och att du lever i en värld som är tillgängligt för dig och andra på denna jord. Det överflöd som finns i världen är till för dig, för att du ska kunna skapa ett liv med genuin kärlek, god fysisk och psykisk hälsa, hållbar och hälsosam relation till dig själv och andra. Allt det här finns tillgängligt och du kommer bli närvarande till det när du förstår vilka superkrafter du har.

Du kan med stor tillit njuta av denna meditation och glädjas åt alla fördelar den för med sig till ditt liv, medan du sover eller vilar, det spelar ingen roll, du väljer.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone