Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Optikerns fru
Isbn: 978-91-8882-791-3
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Optikerns fru

Äktenskap kan vara mördande...

När Deborah, en impopulär sjuttonåring, träffar den snygge och charmige Larry faller hon handlöst för honom. Problemet är bara att Larry bär på en hemlighet.

Sedan kastar en rad hemska mord en mörk skugga över allting.

Medan Deborahs värld sakta rasar samman börjar hon att misstänka att mannen hon älskar har utsatt henne för ett fruktansvärt svek. Och för att hålla äktenskapet vid liv måste uppoffringar göras.

En spännande, psykologisk thriller som blottlägger vad som pågår bakom stängda dörrar, och påminner oss att ibland kan de värsta brotten utspela sig mycket närmare hemmet än man tror.

Optikerns fruär en spännande thriller om en seriemördare som kommer att passa fans av B.A. Paris, Lisa Jewell och Clare Mackintosh.

”Beroendeframkallande, spännande läsning som förde mig långt bortom min bekvämlighetszon – om du gillar oroväckande vändningar och mörka karaktärer, då är detta definitivt en bok för dig.” - Lisa Hall

Optikerns fru är en stilfull och briljant utformad thriller som verkligen levererar.” - LJ Ross

”Detta är Bestsy Reavley när hon är i sitt mest ombytliga esse. Ingenting i denna fascinerande historia är som det verkar, med ett lika oförutsägbart slut. Briljant läsning från en utmärkt författare.” - Anita Waller

”Om du är ute efter en välskriven utflykt till mänsklighetens mörka sida är denna ett måste.” - Fiona, Goodreads

.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone