Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lämnad ensam
Isbn: 978-91-7651-983-7
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: februari 2018
Uppläsare: Lotta Olsson
Length: 14 minuter

Ljudbok

Lämnad ensam

Äntligen återser vi älskade jättemyrsloken och lilla fina hasselmusen från hyllade och Augustprisnominerade Konstiga djur! När författaren och ordkonstnären Lotta Olsson återvänder till vännerna i skogen skriver hon ett inkännande och vardagsfilosofiskt bilderboksäventyr för de lite yngre, självfallet ackompanjerad av Maria Nilsson Thores varma och underfundiga bilder.

I Lämnad ensam blir jättemyrsloken lämnad hemma alldeles själv medan hasselmusen och mullvaden Stellan ska gå på kursen ”Nyttiga godsaker”. Stellan som hux flux bestämt sig för att börja leva lite sundare: bättre mat, långa promenader och med större aptit på livet. Löjligt tycker Myrsloken som också har stor aptit – på kakor!

Stora och små känslor som alla kan känna igen sig i kommer i dagen. Som att känna sig utanför och sakna någon och hur skönt det kan vara att gråta. Men också hur glatt och härligt det är att ha en riktig vän.

Lämnad ensam är den första bilderboken i den nya serien - ”En myrsloksbok” - full med roligheter och klokheter, nästan som om Sjumilaskogen har flyttat in i köket …

Läs mer om jättemyrsloken och hasselmusen i kapitelböckerna Konstiga djur, En annan resa och Meningen med Livet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone