Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Väck monstret!
Isbn: 978-91-2971-180-6
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Väck monstret!

Stella och Ravi är kompisar, och de har en hemlighet: De kan resa i tiden! Bakom skolan står deras tidsresemaskin, Tempo, som tar med dem på hemliga uppdrag. Tempo piper när det är dags för barnen att sticka iväg på en ny tidsresa, och det är bara Stella och Ravi som kan höra hans pip.

Stella och Ravi är i klassrummet och skriver uppsats när Tempo plötsligt kallar på dem. Den här gången går tidsresan till 1816 där barnen får träffa Mary Shelley, som sitter vid sitt skrivbord och sliter med en berättelse om ett monster. Men hon har kört fast Vilken tur att tidshjältarna Stella och Ravi dyker upp och kan hjälpa henne!

Tidens hjältar är en ny lättläst serie av Sofi Hjort och Kim W Andersson med fokus på historia. Böckerna har kort och läsvänlig text, spännande handling och massor av färgstarka bilder. Själva berättelserna är skrivna med små bokstäver, men i bilderna finns pratbubblor med stora bokstäver. Man kan alltså öva läsning på två nivåer! Tidens hjältar avslutas också med faktauppslag som berättar lite mer om den epok och person som Tidens hjältar rest till.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone