Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skapa det ultimata finansiella överflödet i ditt liv
Isbn: 978-91-8795-930-1
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Media & kommunikation Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: september 2015
Uppläsare: Annalena Mellblom
Length: 43 minuter

Ljudbok

Skapa det ultimata finansiella överflödet i ditt liv

Denna vägledda självhypnos är skapad för att vem som helst, oavsett nutida utgångsläge. 

Den är skapad för att kunna du ska kunna skapa finansiella överflöd i livet.

När du använder denna vägledda självhypnos session i minst 21 dagar så kommer du att börja se möjligheterna till att skapa det ultimata finansiella överflödet som du vill skapa, du kommer också börja agera i ditt liv på helt nya sätt, som kommer kunna ge dig det ultimata finansiella överflödet i ditt liv. 

Detta kommer inte bara att gynna dig, utan också andra människor runt om kring dig och i världen. 

Och bli inte avskräckt om det inte fungerar på en gång, det är en process och du kommer att sinom tid upptäcka att du gör framsteg och resultaten kommer att visa dig vägen. 

En spännande resa – se till att njuta av alla framgångar som kommer komma till dig.

Skillnaden mellan en person som har ultimat finansiellt överflöd av pengar, tid och livsenergi och den som inte har det är endast en enda sak. Tron på att det är möjligt.

Den ena vet och tror att den är förtjänt av att leva i ultimat finansiellt överföljd och den andra tror att det inte alls är möjligt. Det är den enda skillnaden.

Den tro som du har om dig själv, andra och omvärlden är det som du får i ditt liv. 

Alla de resultat som du har i ditt liv just nu, är resultat från den tron som du har om dig själv och världen. 

För att det också ska bli möjligt för dig att skapa det ultimata finansiella överflödet i ditt liv, vilket det är, så behöver du hjälpa dig själv genom att plantera in ett helt nytt tankesätt i ditt medvetna jag och i ditt undermedvetna, vilket du kommer få hjälp med genom att använda denna vägledda självhypnos, att skapa det ultimata finansiella överflödet i ditt liv.

Det vi människor planterar in i våra hjärnor är också det som vi får skörda – vad helst vi planterar.

Och vad jag menar med det är just att dom tankar som du föder är de resultat som du kommer att få i ditt liv. Det är din tro om vad som är möjlig eller inte, som ger dig det resultat du har i ditt liv. Så är det, och så fort du vet det, så kommer du kunna göra något åt det.

Alla vi människor får det som vi fokuserar på och är det så att du fokuserar på att pengar och rikedom är inte allt,pengar och rikedom är inget som jag vill ha i mitt liv, pengar är till för andra men inte mig, jag får vara nöjd med det jag har, mitt liv är ganska bra i allafall.

Så är det också det du får i ditt liv.

Faktum kvarstår, att utan ekonomiska flöde, så går det inte att leva ett rikt liv. Det finns ingen i världen som har nått sin högsta nivå av talang och själslig förmåga utan att använda sina tillgångar och skapa ekonomiska medel, inte någon. 

Denna självhypnos är vägledd av Annalena Mellblom som har tillsammans med forskare och partners världen över tagit fram denna självhypnos för att du ska som miljontals andra människor redan har gjort - skapat och skapar ultimata finansiella överflöd i sina liv och i andras liv. Alla har dom en sak gemensamt -  Att det ultimata finansiella överflödet skapas genom att tro att det är möjligt och agera på att det är möjligt.

Lyssna även till ytterligare vägledda självhypnoser :

” Skapa finansiellt överflöd genom vägledd självhypnos” 

ISBN: 9789187959318 av Annalena Mellblom

” Attrahera rikedom genom vägledd självhypnos”

ISBN: 9789197843102 av Annalena Mellblom

Inspelningstid: 59.45 min 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone