Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En pappas hemlighet/Alla kvinnors dröm
Isbn: 978-91-5071-160-8
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2014

E-bok

En pappas hemlighet/Alla kvinnors dröm

En pappas hemlighet
Ett fruktansvärt misstag har begåtts på fertilitetskliniken. Erin Connell står nu inför möjligheten att hennes döde make inte är far till deras efterlängtade son. Men hon är redo att kämpa mot den anonyme brevskrivaren som via sina advokater låtit meddela att han kan vara biologisk pappa till lille Riley.

Läget kompliceras ytterligare när den mystiske miljonären Sam Thornton, som visar sig vara brevskrivaren, dyker upp som enda gäst på Erins bed and breakfast. Attraktionen är omedelbar och känslor hon inte trodde hon skulle få uppleva igen rusar genom Erins kropp.

Men Sam har en hemlighet. Han har kommit till Connell Lodge för att få se Erin och Riley. Och han tänker inte åka därifrån utan sin son ...

Alla kvinnors dröm
Hon hade fattat "rätt" beslut i hela sitt liv. Men när Scarlet Anders, festarrangör för Washingtons elit, möter Daniel McNeal – en stökig men sexig man som inte bryr sig ett dugg om vad societeten tycker – önskar hon för första gången att hon kunde göra andra val.

Så snavar hon över en tilltrasslad brudslöja och allting förändras. Slaget mot huvudet ger henne en minnesförlust som förvandlar prydliga Scarlet till lättsinniga Scarlet. Hon hakar genast på Daniels förslag om en vild affär. När så minnet återvänder inser hon att hon är förälskad i honom. Men är han redo att ge henne ett eget bröllop?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone