Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen
Isbn: 978-91-8888-364-3
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen

Per Lunds behagliga ungkarlsliv är ett minne blott och efter en trevlig nattklubbskväll i Köpenhamn vaknar Per upp på Rigs-hospitalet. Återigen har Per råkat ut för dramatiska händelser, denna gång dock utan att själv ha bidragit. Numera är han starkt engagerad i sin ärvda affärsverksamhet i Sverige och sitt älskade PLF i Köpenhamn. Båda verksamheterna utvecklas positivt och framtiden ser ljus ut.
Per trivs med att arbeta hårt och leva upp till alla de krav som ställs på honom i hans olika roller som företagsledare, vän, för-handlare, son och älskare. Han reser ofta på nya uppdrag runt om i världen, men han njuter också av livet så ofta han kan och äter gärna god mat tillsammans med vänner, arbetskamrater och släkt.
Det händer mycket i Pers närhet och allt tycks gå hans väg. Allt är ljust tills det plötsligt blir totalt svart för honom på Royal Bank Plaza i Toronto.

 

Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen är andra bok-en om Per Lunds öden och äventyr. Hans internationella verksamhet har gjort honom till världsresenär. De halsbrytande incidenter han råkar ut för kan ske såväl i stökiga New Delhi som i vackra och välordnade Toronto. Sommaren 2019 kommer bok nummer 3 i serien om Per Lund. Arbetsnamnet på boken är Mannen som sprängde bort ansiktet del 3 - Uppbrott.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone