Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Invandringen som alltid har funnits men aldrig uppskattats
Isbn: 978-91-8885-797-2
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Invandringen som alltid har funnits men aldrig uppskattats

Invandringspolitiken är bland de viktigaste valfrågorna. Det finns en tydlig korrelation mellan politiska linjen i ett land och inställningen hos befolk­ningen till invandringen. Det blåser just nu kalla vindar över hela Sverige där främlingsfientligheten och rasismen ökar. Invandringsdebatten är oftast fylld av fördomar där invandringen många gånger visas som en belastning. Det gör att minoritetsbefolkningen i landet beskylles orättvist vid nedgångar. När i själva verket lösningen och framgångsfaktorn ligger hos invandringen.

Boken tar upp historisk migration. Vilka fördelar Sverige har haft till följd av invandringen. Bayram Uludag är född 1987 i Stockholm. I samband med stor efterfrågan på arbetskraft migrerade hans farfar 1968 från Turkiet till Sverige. Bayram är utbildad till apotekare. Han har även varit politisk aktiv under en period i Miljöpartiet. Genom egna erfarenhet
är boken en blandning av fakta och berättelser. Intentionen är att öka medmänskligheten och kunskapen kring invandringen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone